Post by gaspsuasosurpless on Feb 21, 2022 1:02:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dėlionė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dėlionė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ Dėlionė 2022 version ▞▞▞
Tai sunku
Puikus žaidimas, puikiai išvystytas, kad tiktų visoms amžiaus grupėms, toks žavus ir geras žaidimas, skirtas praleisti laiką
👎
Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad negaliu apversti gabalų.
புதிர் விளையாட்டு உத்தி vww
Būtų puikus žaidimas, jei po kiekvieno bandymo nebūtų 10–15 sekundžių reklamos, tai erzina
Šis žaidimas anksčiau buvo lengvesnis. Turėtumėte pasiūlyti skirtingus žaidimus skirtingiems lygiams. Aš tiesiog nenoriu taip sunkiai galvoti.
Man patinka šis žaidimas, nors dar nemoku, bet žaidžiau tik apie 10 minučių.paklausk manęs po kelių dienų lol
Mano patirtis yra puiki, manau, kad ši programa yra mokomoji, smagi, atpalaiduojanti ir iškraipo viską iš galvos, ji taip pat išlaiko stabilumą ir gali susikoncentruoti tik į žaidimą, ačiū.
Geras žaidimas, bet turėtų būti anuliavimo mygtukai arba rodyklės
புதிர் விளையாட்டு உத்தி jogu
Blogai
iššūkis... didžiąja dalimi. puikus laiko degiklis.
Labai bekar ir smagus zaidimas
Nuobodus mažai variantu
Tai labai geras smegenų žaidimas ir jūs turite iš tikrųjų pagalvoti, kur pastatysite kiekvieną bloką, kad galėtumėte toliau žaisti ir gauti aukštą rezultatą
geras žaidimas, bet reikia didesnės žaidimo lentos.l.
per daug skelbimų, bet tai nuostabi programa
puiku, nors norisi, kad gabalai galėtų suktis...
Nuobodus žaidimas 😴😪 Ooff ir pridėkite, taip pat vyksta 5 sekundes 🥱🥱🥱🥱🥱bet aš žaidžiau Alvase ir atsisiųskite dabar, jei esate nuobodus žmogus 👈👋
Šiek tiek trikdo, jei sumušite blokus, kol jie laukia, kol jie bus padėti, kartais blokeliai pasidės patys. Kitu atveju tvirtas žaidimas, koks jis turi būti. Nors šiek tiek apgaudinėdamas programos piktogramos paveikslėlį, iš pradžių maniau, kad jis labiau panašus į Tetris su gravitacijos forma. Jis teisingai pavadintas galvosūkių žaidimu. Redaguoti – skelbimai yra kančia ir aš niekada už tai nemokėčiau, vis dar solidžios 4 žvaigždutės
man vaikiška, prastas grafikas
Man patinka žaisti tai keliaujant. Jam nereikia wifi, todėl galiu žaisti bet kada. Vienintelis dalykas yra tai, kad yra daug skelbimų. Aš jiems neprieštarauju, bet vis tiek geras žaidimas.
Per daug ilgos erzinančios reklamos. Žaisti žaidimą nėra malonu dėl reklamos.
blogai daugeliui skelbimų ir užšaldoma
Šis žaidimas anksčiau buvo įdomus būdas praleisti laiką, bet dabar jo nebeįmanoma žaisti naudojant šiuos pusės puslapio papildymus, rodomus ekrano viduryje. negalite jų išeiti, jie ir toliau sukosi arba užstringa ekrane. Gaila. Daugiau niekam nerekomenduočiau šio žaidimo.
Per daug ilgų skelbimų, trikdančių žaidimus. Jei nepagerės, pašalinsiu.
Iš pradžių būčiau įvertinęs šį žaidimą 5 žvaigždutėmis, bet po neseniai atnaujinto dabar jis nusipelno tik 3. Mano aukštas rezultatas buvo nustatytas iš naujo, o žaidimas tapo per lengvas ir nuobodus, nes buvo pašalintos sudėtingesnės formos.
Tai sunku, bet smagiu būdu
Geras sumanymas, bet prastas vykdymas. 3x3 blokų įtraukimas būtų gerai, jei pateiktumėte mums tam tikrą apžvalgą, kas bus toliau, kad išsiaiškintumėte strategiją. Tai yra visiškai atsitiktinė ir jokie įgūdžiai nepadės, jei šalia pasirodys netinkami kūriniai. Deja, galimybė sukurti malonų galvosūkį.
Neleidžia žaisti ilgai, kol jus numuša
Tai verčia susimąstyti ir gali būti nuobodu.
Mėgstate iššūkius organizuoti ir užtikrinti, kad spalvos būtų suderintos, kad laimėtumėte!
Gioco di puzzle Strategia tle
Tank Warfare: PvP Blitz Game אסטרטגיה znm
Linksma ir sukelianti priklausomybę! Reklamos nėra tokios blogos kaip kiti žaidimai, kuriuos žaidžiau.
Žaidimas yra gražus, tačiau jame yra per daug skelbimų, kurie erzina
Labai geras žaidimas
Man tai labai patinka 👏🏻👏🏻❗ Norėčiau atkreipti dėmesį tik į vieną dalyką, pastaruoju metu apačioje esantys skelbimai dengia blokus, todėl vis sunkiau juos vilkti... pataisykite 🤗❗ Kitu atveju
Nepavyko viršyti privatumo politikos ir įkelti žaidimą. Pašalinama
Įdomus žaidimas...labai atpalaiduojantis. Norėčiau, kad būtų būdas apversti bloko dalis.
gerai tik
valdo visą kitą garso įrašą, o skelbimai yra vietiniai, todėl jie renka asmeninę informaciją...
Linksma... Man patinka spalvos. Man sunku pamatyti, kaip sujungiamos skirtingos formos ir spalvos. 👍