Post by gaspsuasosurpless on Feb 21, 2022 1:29:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati novac ▞▞▞
▞▞▞ Dan the Man: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Igra je zabavna, ali deinstaliram. Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa previše oglasa da bi se isplatilo zadržati.Dobra igra samo put do mnogih oglasa kao što svake 1 do 2 minute postoji tvrtka koja mrzi reklame koje to rade
Vau, kakva nevjerojatna avantura koju možete izvesti udarnim udarcem kada skočite i udarite ili trostrukim napadom kada pogodite svog enimea 3x i tu su divovski roboti za borbu poput prvog Koji je The Zerb Mec, ali je nadograđen na crvenkastog robota prevaranta i tu su krugovi za vježbanje i još mnogo toga, ovo je najbolja piksel igra koju sam ikad vidio!
Sve što moram reći je da je ova igra stvarno zanimljiva i da ima određeni zabavni prsten. Razine postaju sve teže kako napredujete, ali to je ono što ga čini vrijednim vremena. Jedini problem koji imam je taj što ova igra prije nije zahtijevala internetsku vezu za pristup razinama, a sada postoji mjerač vremena koji vas tjera da sada čekate. Ova igra je stvarno zabavna i zabavna, ali bih previdio probleme poput ovog koje su drugi iznijeli i vidio možete li promijeniti igru na način na koji je bila prije.
Ova igra je toliko zabavna da mi se jako sviđa stil borbe, i glazba i grafika, i likovi. Za sada je ovo najbolja borbena igra koju sam ikad igrao.
Uspjeli su staviti oglase iako imaju mikrotransakcije, također u smiješnoj količini. Hlađenje je predugo samo za igranje 5 minuta. Ne mogu vjerovati da je ova igra popularna
Igrao sam ovu igru od 2015. do 2017. godine ovu igru cijeli svoj život i drago mi je da je ova igra još uvijek u dobroj formi 5 zvjezdica samo zbog nostalgije i same igre, hvala vam dev što ste ovo umjetničko djelo napravili s pet zvjezdica.⭐⭐ ⭐⭐⭐
Igra je zabavna i uživam u njoj, ali reklama je previše. Razdoblje hlađenja za svaku razinu je smiješno dugo. Nadam se da će se ovo popraviti. Ova igra je super.
Dan the Man: Action Platformer Arkada fty
Dobra igra!!
Internet je dobar, ali igra ne radi, to vam je greška
Užasna igra jako zaostaje za mnogim dodacima. Upravo sam dobio 3 u nizu kao tf
3 zvjezdice za igru. -2 zvjezdice za reklame. Deinstalirano.
Zakon je, prezabavno je i ubija dosadu. Da mogu dati 99999999 zvjezdica dao bi👍👍
Tako strašno
Sjajna igra mislim da bi trebali dodati multiplayer u modu priče i da
Sjajna igra s dobrim kontrolama i nekoliko načina igranja (priča, preživljavanje, multiplayer, avantura). Samo dvije velike mana: 1) Načinu priče potrebno je više sadržaja, nova priča za igranje. Normalna i teška priča mogu se završiti u roku od tjedan dana ili tako uz prilično minimalno vrijeme igranja. 2) Oglasi se često prekidaju: nije prikazana opcija zatvaranja ili kada se dodirne gumb za zatvaranje igra se zamrzne na crnom ekranu. To može uzrokovati da izgubite svoj napredak, osobito u načinu preživljavanja.
Igra je zabavna, nemojte me krivo shvatiti, ali; broj oglasa je strašan i granično odvratan. Nakon prologa, morate pogledati oglas da biste spremili i postoje najmanje 3 spremanja po fazi. Oglas nakon završetka faze. Dodatni oglas za mali poklon. Previše oglasa, više od onih koje sam spomenuo.
Sviđa mi se stari izgled igre, a kontrole su tako jednostavne za korištenje. Zaljubit ćete se u ovu igru
Bolje je biti spreman platiti besplatno. Ova igra će više iskakati reklame nego igrati. Osim toga, mnogi oglasi imaju gumb X ispod kontrola zaslona i automatsko rotiranje ne radi. Morate potpuno zatvoriti igru da bi reklama krenula. Igra je bila pristojna, zbog malog sam mogao podnijeti sve reklame, tako da se nisam tu zafrkavao.
Stvarno zabavno igrati i jako podsjećaju na retro naslove koje sam volio kao klinac.
Igra je sjajna, ali problemi s rušenjem JE UBIJAJU. Svaki drugi put kada se doda igra, igra ide na crni ekran i morate početi ispočetka. Popravite to i igra s 4-5 zvjezdica. Inače, smeće.Ovo je najbolja igra ikad igrana i ja sam igrao igru i vidio sam ovu igru kao najbolju igru
Vrlo zabavna igra. Lako se uči, a priča je smiješna. Preporuka 9/10, samo devetka jer smatram da side-scrolleri nisu za svakoga.
Prije nekoliko godina platio sam 2,99 dolara da bih se riješio oglasa. Budući da odbijam igrati igre s oglasima, bez obzira na to koliko su dobre, apsolutno neću igrati igre s oglasima. Nisam imao puno prilike igrati igru koju sam platio. Od 2,99 dolara i nikad neću igrati igru zbog reklama. Nije prvi put da se to dogodilo s igricama Google play trgovine. Završio sam s kupovinom igrica. Igra preko Google Play trgovine.
To je lijepa igra zapravo jer su grafika i kontrole u osnovi sve stvari u ovoj igri dobre
Pogledajte dugu seriju reklama, povremeno razbijenih krajnje polovičnim beat-em-up-om. U rijetkim trenucima kada stvarno stignete zaigrati igru, igra je krajnje gola i osrednja. Ništa posebno zanimljivo ili jedinstveno u usporedbi s najosnovnijim primjerima žanra. Ali ne zaboravite na humor! Gledajte razvojne programere kako grcaju nakon svake pobjede, to je *super* smiješno i *totalno* ne stari.
Lijepa igra, ali reklame svaki put jako iritiraju. Tako beskorisna igra
Bubble Witch 3 Saga Quebra-cabeça ojcs
Ovo je prilično uredna, klasična igra vibra
Izbrisali su sve moje kupnje [za što sam kupio sve] i poništili moje spremanje.
Količina oglasa je smiješna svakih 30 sekundi kada se pojavi oglas.
Dan the Man: Action Platformer Arcade jzca
Dobra igra. Vrlo smiješno i ugodno. Ali postoji mana, sve kontrolne točke imaju reklame. To je previše neugodno i loše za reputaciju igre. Nadam se da će se dev pobrinuti za to. Ocjena će biti 5* ako je ovaj problem riješen
Jedna razina završena .. otvoreno vrijeme sljedeće razine postaje sve duže .... molimo izbjegavajte vrijeme iz igre
Dan the Man: Action Platformer Arcade ygdl
Zaista uživam u igrici. Jako je zabavno igrati. Razlog zašto ovo ocjenjujem s 3 zvjezdice je zato što je u osnovi P2W (platite za pobjedu). Kao o moj Bože, u Story Modu nakon što završite razinu trebate pričekati nekoliko minuta. Ali što dalje idete, više trebate čekati. Kada dođete do 2. dijela potrebno je pričekati 2 sata. Zatim sljedećih 12 sati. I zadnja faza CIJELI DAN KOJI TREBA PRIČEKATI. Ako želite preskočiti mjerače vremena, morate platiti novac kao što. Molim te, učini nešto s tim
Dan the Man: Action Platformer Arkādes spēles ifqt