Post by gaspsuasosurpless on Feb 21, 2022 1:44:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu bezgalīgas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Glow Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Vai jauka spēle ir ļoti aizraujoša, nav pārāk daudz papildinājumu
Es, iespējams, esmu spēlējis šo spēli tikai vienu reizi, jo es tikko lejupielādēju šo spēli tikai pirms dažām dienām, taču šī spēle ir ieguvusi manas 5 zvaigžņu zvaigznes 🌟 jau tāpēc, ka šī spēle ir tik jauka, ļoti jautra, ļoti spilgta un krāsaina spēle. tad šī spēle pamatoti saņem manas 5 zvaigznes🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 labi 😉👌
Samaksāja par reklāmu noņemšanu...bet joprojām ir reklāmas! Starp katru spēli atvērtajā ekrānā, izejas ekrānā. Tā ir laba spēle, un es to diezgan daudz spēlēju, taču tas tiešām rada vilšanos.
Es domāju, ka nevajag prasīt naudu tikai tāpēc, lai tiktu vaļā no reklāmām.
Tāpat kā krāsas.
Netiek ielādēts
Viltus attēls
Jautri ar skaistu grafiku!
es esmu maksājis par reklāmu bezmaksas versiju lile tagad 3 reizes.... kāpēc man joprojām ir neparastas reklāmas!?!
Spēle ir jautra, tikai vēlos, lai es varētu pagriezt gabalus. Joprojām pierod.
Ļoti patika...
Lieliski izaicinājumi un krāsas!!!!
jautri būt
Lielisks vingrinājums smadzenēm.
Glow Block Puzzle თავსატეხი hmy
Labi lng nman 😋
Pagaidām viss ir labi 👍🏾
Jautri un skaisti
Bhut ads aate Hain Jo bhut traucē karte hain
Forši
Jautri un nomierinoši. Paldies.
šī ir pirmā reize, kad spēlēju šo spēli, man patīk izbraukumā, jo gaismas var redzēt labāk
Nevar izslēgt skaņu. Ja izslēdzat, tas atkal ieslēdzas. Šī problēma nekad nav bijusi ar citām lietotnēm. Kad skaņa ir izslēgta citās lietotnēs, tā paliks izslēgta. Diezgan slikts par apmaksātu lietotni. Arī lietotne iesaldē.
Laba spēle. "Nekustībā!" Vajadzētu lasīt "no kustībām!"... Un tajā pašā ekrānā ir drukas kļūda. Tas skan socre nevis score. Izņemot to, es izbaudu spēli. Paldies
Labākais
Laba spēle
Man patīk šī lietotne, jo tā ir tik jautra, taču tajā ir tik daudz reklāmu, un dažreiz tā avarē, bet man tā ļoti patīk, un tā ir tik ļoti atkarību izraisoša.
Laba spēle
Glow Block Puzzle Teka-teki aov
Šī ir 4. bloka spēle, ko esmu lejupielādējis! Nevienā no tām nav iespēju bez reklāmām, jūs pat nevarat spēlēt spēli pēc pirmās reklāmas! Tā ir nebeidzama cilpa starp reklāmas ekrānu un izejas pogu JOPROJĀM vienkārši aizvedīs uz spēļu veikalu, lai lejupielādētu spēli, kurai reklāma ir paredzēta, nevis tikai ļauj mums spēlēt spēli, kuru jau esam lejupielādējuši! Nav brīnums, ka Candy Crush nopelnīja miljonus! Tā kā cilvēki faktiski var SPĒLĒT spēli bez reklāmām, pietiekami ilgi, lai sasniegtu līmeni, par kuru ir vērts maksāt 99 centus.
Glow Block Puzzle Älypelit son
Reklāmas ir visur un vienmēr
jautri un aizraujoši. tomēr nevar atrast līderu sarakstus
Šī spēle ir tik jautra, man ļoti patīk šī spēle, labākais šajā spēlē ir bloku mirdzums, kas ir tik burvīgs, man patika šī spēle 😍😍😍❤❤❤
Tas ir kaut kā garlaicīgi
atšķiras no citām bloku mīklu spēlēm. Paldies.
Mīli šo spēli. Palīdz man atslābināties! Sākumā sludinājumu nebija, līdz šodienai! Tagad problēma ir tā, ka reklāmas parādās spēles laikā. Būtu labāk, ja tie notiktu pēc tam, kad esat iztērējis blokus un redzējis rezultātu.
Glow Block Puzzle פאזל vyc
lieliski vizuālie attēli! mīli to!
Es tikai vēlos, lai tas pats atjauninātu. Citādi es pavadu daudzas stundas, spēlējot šo spēli savā mobilajā telefonā, planšetdatorā un datorā
jautra, laika pavadīšanas spēle.
kvēlojošo puzle saglabā prātu tīru no demences un Alcheimera slimības
Tā bija ļoti relaksējoša, patīkama spēle! Es ieteiktu to ikvienam, kurš ir bijis pakļauts lielam stresam. Es ieteiktu to arī vienkārši baudīšanai.
Ir ļoti jauka spēle
Spilgtas krāsas Tiešām forši
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder მძაფრსიუჟეტიანი tcdx
Lielisks laika aizpildītājs😎
Super spēle
Papildinājumi, kas tiek reklamēti ekrāna apakšā, bloķē nākamos atskaņojamos gabalus, un jūs tos nevarat redzēt.. NAV ĻOTI LABI!!!!!!
Patīk